Hvordan kan jeg ændre min adgangskode?

Du kan altid ændre din adgangskode under dine personlige indstillinger på Politiken Books' hjemmeside.

Klik på 'Konto' i øverste højre hjørne. Vælg igen 'Konto' og klik på 'Skift Adgangskode'.

Du kan nu ændre din adgangskode ved at indtaste din eksisterende adgangskode og herefter din nye adgangskode to gange.

Er du ikke logget ind, kan du også klikke på 'Glemt kodeord?' i forbindelse med at du vil logge ind.