Slet e-bøger og lydbøger fra dit bibliotek på Politikenbooks.dk

I dit bibliotek på www.politikenbooks.dk kan du slette bøger fra dit bibliotek, så de ikke længere optræder i biblioteket, og ikke længere bliver synkroniseret med Politiken Books-applikationerne.

Her er hvordan du sletter en bog:

1. Log ind på www.politikenbooks.dk og gå til dit bibliotek.
  2. Klik på forsiden på den bog du gerne vil slette. Vælg 'Slet' på listen med muligheder. Bekræft herefter, at du ønsker at slette bogen.

Vær opmærksom på at hvis du sletter en bog, vil den forsvinde helt fra dit bibliotek, og du vil ikke kunne finde den frem selv. Har du fortrudt at du har slettet en bog, skal du kontakte Riidrs kundeservice på support@riidr.com. I så fald er det vigtigt du nævner, hvilken bog du har fortrudt, at du har slettet.

At slette en bog fra dit bibliotek, er ikke ensbetydende med at købet er annulleret.