Hvor kan du høre din lydbog?

Så snart du har gennemført købet af din lydbog, vil du kunne downloade den til din computer fra dit bibliotek på www.politikenbooks.dk.

Derudover kan du også downloade og afspille din lydbog direkte fra dit bibliotek i vores Politiken Books- applikation til iPad, iPhone og Android-enheder. Når du har gennemført købet af lydbogen, ligger den under 'Bibliotek' i applikationen.

Tryk på forsidebilledet af lydbogen for at downloade den. Når den er downloadet, kan du starte afspilningen ved igen at trykke på den.