Hvordan læser jeg eksterne e-bøger i Politiken Books iOS Applikation

Det er muligt at åbne bøger, købt hos andre forhandlere end Politiken Books, i din Politiken Books applikation.

Her er hvad du skal gøre.

1. Vær sikker på du har seneste version af Politiken Books applikationen installeret. Du kan se hvilken version du har under 'Indstillinger' -> 'Om'. Du kan også downloade den nyeste version via App Store.

2. Åben e-bogen på den enhed, hvor du har applikationen installeret. Hos mange boghandlere modtager du en e-mail med et link til din bog, og i så fald skal du blot klikke på linket.

3. Herefter vil du se en skærm hvor der står "Åbn i...", og når du klikker på den, vil du kunne se muligheden for at åbne e-bogen i 'Politiken Books'.

4. E-bogen vil nu være på hylden i dit Politiken Books bibliotek. Hvis det er en e-bog, der er beskyttet med Adobe DRM, skal du aktivere dit Adobe ID i app'en før du kan læse bogen.

Du kan nu læse din e-bog i Politiken Books applikationen. Ligesom for alle vores andre e-bøger kan du både ændre skriftstørrelse og baggrund, så du kan læse om aftenen, og du kan ligeledes læse i både portræt- og landskabsmode.