Hvordan læser jeg eksterne PDF'er i Politiken Books iOS Applikation?

I Politiken Books applikationen er det muligt at læse alle typer dokumenter, så du både kan læse alle dine PDF'er samt e-bøger - også selvom de er købt hos andre forhandlere.

Her er alt hvad du skal gøre:

1. Vær sikker på du har seneste version af Politiken Books applikationen installeret. Du kan se hvilken version du har under 'Indstillinger' -> 'Om'. Du kan også downloade den nyeste version via App Store.

2. Åben PDF'en på den enhed, hvor du har applikationen installeret. Hos mange boghandlere modtager du en e-mail med et link til din bog, og i så fald skal du blot klikke på linket.

3. Herefter vil du se en skærm hvor der står "Åbn i...", og når du klikker på den, vil du kunne se muligheden for at åbne PDF'en i 'Politiken Books'.

4. PDF-filen vil nu være på hylden i dit Politiken Books bibliotek. Hvis den er beskyttet med Adobe DRM, skal du aktivere dit Adobe ID i app'ens indstillinger, før du kan læse bogen.

Du kan nu læse din e-bog i Politiken Books applikationen. Eftersom det er en PDF vil du ikke være i stand til at ændre skriftstørrelsen.

Hvis du ikke længere ønsker at have din PDF i dit bibliotek, kan du slette den ved at holde din finger nede på forsidebilledet indtil en liste med muligheder kommer frem. Vælg 'Slet fra konto'.