Kan jeg ændre baggrundsbelysningen, så jeg kan læse om aftenen?

Når du er ved at læse en e-bog, så kan du let ændre baggrundsbelysningen, så du for eksempel kan læse i mørke uden at genere den, du deler seng med. Her er hvad du skal gøre, når du er i gang med din e-bog.

iPad, iPhone og iPod touch:

1. Tryk på skærmen for at se menuen
  2. I den nederste del af skærmen trykker du på ikonet med sol og måne
  3. Tryk på 'Aftenlæsning', når du vil læse om aftenen. Eller vælg 'Sepia', hvis du ønsker en knap så skarp hvid baggrund.