Hvor kan jeg se, hvilken version af Politiken Books applikationen jeg bruger?

Du kan se hvilken version af vores applikation, du bruger ved at logge ind i vores applikation og gøre følgende:

1. Tryk på "Indstillinger"
  2. Tryk på "Om." Herefter kan du se, hvilken version du har installeret.
Vi anbefaler altid, at du bruger seneste version af vores applikation, og du kan finde den nyeste version i App Store (link åbner i iTunes).