Glemt kodeord?

Har du glemt dit kodeord eller ønsker du et nyt, kan du trykke på 'Glemt kodeord?' i forbindelse med login-processen. Du vil blive bedt om at indtaste din mailadresse - indtast den mailadresse, du er oprettet hos Politiken Books med.

Du vil derefter modtage en e-mail med instruktioner til hvordan du skifter dit kodeord. Mailen vil indeholde et link, du skal følge for at indtaste dit nye kodeord.

Nu er dit kodeord opdateret, og du kan igen logge på Politiken Books.

God læsning.