Politiken Books App - Søg, overstreg og notér med Politiken Books Android applikation.

Når du læser i vores applikation, kan du søge efter ord eller sætninger i dine e-bøger, du kan overstrege de steder du synes er ekstra interessante, og du kan notere mens du læser.

"Søge"-funtionen finder du ved at trykke midt på skærmen. Så dukker indstillingsmuligheder frem. Du skal trykke på det billede der forestiller en lup. Når du har søgt efter et ord, vil der dukke nogle muligheder frem og du kan klikke på den du mener er mest relevant for din søgning.

"Overstregning" (også kaldet "markering"), fungerer ved at man holder en finger inde på et ord et par sekunder, hvorefter der kommer to runde cirkler frem. Tryk på den ene cirkel og træk så cirklen, uden at give slip med fingeren, hen så den dækker al det tekst du ønsker markeret. I det øjeblik et ord er markeret, vil der komme en sort boks frem hvori der står "Markering". Tryk først på denne knap når hele den ønskede tekst er markeret.

"Noter": Tryk på den markerede tekst og vælg "Note". Tryk på boksen og skriv dine tanker til det du læser.