Hvor kan jeg finde Politiken Books Android applikation?

Vores Android applikation er gratis og du kan finde den på GooglePlay (tidligere Android Market).

Du kan komme i gang med at læse e-bøger på din Android smartphone eller tablet ved at installere Politiken Books gratis Android applikation.

Vores applikation kan læse alle e-bøger i ePub og PDF format og kræver, at du bruger Android 2.1 eller en nyere version.

Du kan læse mere om vores applikation og downloade den i Google play ved at klikke på linket nedenunder.