Hvordan læser jeg eksterne e-bøger i Politiken Books i Android applikation?

Med vores Android applikation er det muligt at læse eksterne dokumenter (PDF, ePub) i Politiken Books applikationen, så du kan nu også læse e-bøger købt andre steder end hos Politiken Book.

Her er alt hvad du skal gøre.

1. Vær sikker på du har seneste version af vores applikation installeret. Du kan også downloade den nyeste version via Google Play.

2. Åben e-bogen på din Android, hvor du har applikationen installeret. Dvs. tryk download på et dokument.

3. Herefter vil du se en skærm hvor der står "Åbn i..." og når du klikker på den vil du kunne se muligheden for at åbne e-bogen i "Politiken Books"

4. E-bogen vil nu være i dit Politiken Books Bibliotek. Hvis det er en e-bog, der er beskyttet med Adobe DRM, skal du aktivere dit Adobe ID i vores applikation før du kan læse bogen. Dette finder du under menu punktet Adobe ID.

Du kan nu læse din e-bog i vores applikation. Ligesom for alle vores andre e-bøger kan du også både ændre skriftstørrelse, og baggrund så du kan læse om aftenen, og du kan ligeledes læse i både portræt- og landskabsmode.

God læsning!