Hvordan bliver jeg abonnent hos Politiken Books, hvis jeg ikke har en profil?

Du kan nemt og gratis oprette en ny profil hos Politiken Books, så du kan få glæde af vores abonnementer. Her er en udførlig guide til hvordan du gør. Eksemplet tager udgangspunkt i vores Klub Riidr abonnement, men det er samme process for alle abonnementer.

1. Gå ind på www.politikenbooks.dk og klik på "Abonnementer" i den hvide bjælke, øverst på siden eller følg dette link

2. I den vandrette liste i toppen skal du klikke på det abonnement du er interesseret i

3. Klik nu på den blå knap hvor beløbet står

4. Når ikke du er bruger, vil du blive bedt om at oprette dig, så klik på det blå link hvor der står "Opret profil"

5. Udfyld alle felterne og klik på "Opret profil"

6. Du vil nu blive logget ind som bruger og komme tilbage til den side du kom fra.

7. Klik igen på den blå knap for at købe abonnementet, og når du har accepteret betingelserne for abonnementet, skal du klikke på 'Bekræft'-knappen.

8. Du skal nu udfylde dine betalingsoplysninger, og når din betaling er gået igennem, vil du se en side, hvor du kan fortsætte med at købe eller gå direkte til dit bibliotek.

9. For at se udvalget af bøger, du kan vælge i Klub Riidr-abonnementet skal du nu klikke på 'Klub Riidr' i den hvide bjælke, øverst på siden

10. Klik på knappen 'Tilføj til dit bibliotek' ud for de af månedens bøger, du ønsker at beholde

11. Du har nu hentet din bog og du kan nu gå til dit bibliotek hvor din bog vil være til rådighed. Når din bog først ligger i dit bibliotek vil den også være til rådighed i dit bibliotek i vores applikationer til både iPhone, iPad og Android.

Du kan læse mere om vores applikationer til iPad og iPhone her, og om vores Android applikation her.