Hvad er opsigelsesfristen på Politiken Books' abonnementer?

Opsigelsesfristen kan du finde som en del af abonnementsbetingelserne for hvert abonnement. Abonnementsbetingelserne skal du godkende for at kunne blive abonnent.

Som hovedregel vil der ikke være nogen opsigelsesfrist på abonnementet. Du skal dog senest opsige abonnementet senest dagen før det ellers vil blive fornyet. I tilfælde af at du opsiger et abonnement, vil du være i stand til at fortsætte med at få fordelene af dit abonnement, indtil det udløber.

Du kan se en oversigt over dine abonnementer samt opsige dine abonnementer under dine profilindstillinger under Konto -> Konto -> Abonnementer.