Installér Calibre på din computer

Hvis du manuelt skal konvertere dine e-bøger til din Kindle fra formatet ePub til Kindles eget e-bogsformat Mobi, kan du bruge det gratis program Calibre.

1. Download Calibre

For at downloade Calibre til din computer skal du klikke her...

2. Vælg system

Når du trykker på ovenstående link, så kommer dette skærmbillede frem, hvor du skal vælge, hvilket styresystem som din computer bruger. Har du en PC, så er det højst sandsynligt 'Windows', og har du en Mac computer, så skal du vælge 'OS X'.

3. Gem Calibre

Tryk på 'Download Calibre' og derefter på 'Gem fil' som vist nedenfor.

4. Acceptér betingelser

Calibre spørger nu om du vil acceptere deres betingelser, hvilket du krydser af, at du gør i boksen 'I accept the terms in the License Agreement' og trykker derefter på 'Install'. Se eksempel nedenfor.

5. Vælg Kindle

Calibre vil nu gerne vide, hvilken e-bogslæser du ejer. Ved første skærmbillede (jf. nedenfor) trykker du næste. Vælg nu 'Generic e-ink device' og tryk næste.

6. Installationen er færdig

Installationen af programmet Calibre er hermed gennemført, og programmet åbner automatisk.

Du kan nu begynde at konvertere dine e-bøger. Se vejledningen her.