Hvordan tilmelder jeg mig Riidr One og henter mine bøger?

Du kan nemt og gratis oprette en ny profil hos Politiken Books så du kan få glæde af vores Riidr One-abonnement. Her er en udførlig guide til hvordan du gør.

1. Gå ind på www.politikenbooks.dk og klik på "Abonnementer" i den hvide bjælke, øverst på siden eller følg dette link

2. I den vandrette liste i toppen skal du klikke på det abonnement du er interesseret i

3. Klik nu på den blå knap hvor beløbet står

4. Når ikke du er bruger, vil du blive bedt om at oprette dig, så klik på det blå link hvor der står "Opret profil"

5. Udfyld alle felterne og klik på "Opret profil"

6. Du vil nu blive logget ind som bruger og komme tilbage til den side du kom fra.

7. Klik igen på den blå knap for at købe abonnementet, og når du har accepteret betingelserne for abonnementet, skal du klikke på 'Bekræft'-knappen.

8. Du skal nu udfylde dine betalingsoplysninger, og når din betaling er gået igennem, vil du se en side, hvor du kan fortsætte med at købe eller gå direkte til dit bibliotek.

9. I Riidr One abonnementet vælger du selv, hvilken Riidr One-markeret bog du ønsker dig, så vælg blot 'Fortsæt med at købe'.

10. Når du har fundet den Riidr One-markerede bog, du vil have, skal du klikke på 'Tilføj til indkøbskurv'

11. Gå nu til Indkøbskurven og klik på 'Gå til Kassen'

12. Hvis prisen ikke står til 0 kr. skal du sætte hak i 'Riidr One - Din gratis bog' i venstre side af skærmen. Da vil du se prisen rette sig til 0 kr. hvorefter du kan bekræfte købet.

13. Du har nu hentet din bog eller din single, og du kan enten fortsætte med at købe, eller du kan gå direkte til dit bibliotek hvor din bog vil være til rådighed. Når din bog først ligger i dit bibliotek vil den også være til rådighed i dit bibliotek i vores applikationer til både iPhone, iPad og Android.

Du kan læse mere om vores applikationer til iPad og iPhone her, og om vores Android applikation her.