Hvordan giver jeg et gavekort til politikenbooks.dk?

Hos Politiken Books kan du købe gavekort til en værdi af 50, 100, 150, 200, 250, 300, 400, 500 eller 1000 kr.

Når du køber et gavekort hos Politiken Books, får du tilsendt et gavekort med en kode via e-mail.

Giv et gavekort som gave

Hvis du vil give et gavekort til en anden, skal du enten videresende mailen til den, du vil give det til, eller også kan du printe gavekortet ud og give det væk.

Hvis du giver gavekortet til én, der ikke er bruger hos Politiken Books i forvejen, skal han eller hun oprette sig som bruger hos Politiken Books for at kunne bruge gavekortet.

Når modtageren af gavekortet er logget ind på Politiken Books, skal vedkommende indløse koden fra gavekortet ved at klikke på 'Indløs rabatkode' i den hvide bjælke øverst på siden, indtaste koden og klikke på 'Indløs'.
Derefter vil beløbet fra gavekortet ligge som en balance, der automatisk vil blive brugt i forbindelse med køb på Politiken Books' hjemmeside.

Et gavekort udløber 1 år efter købsdatoen.

Du kan se vores udvalg af gavekort her