Kindle - Aktiver "Send til Kindle" funktion og send dine e-bøger til din Kindle

Her er hvad du skal gøre for at få det til at virke:

I første omgang skal du registrere din Kindle. Det gør du på selve Kindlen under 'Register Your Kindle'.

Hvis du allerede har en Amazon konto skal du registrere din Kindle med den, ellers får du mulighed for at oprette en Amazon konto i forbindelse med registreringen af Kindlen.

Gå nu til Amazons hjemmeside

Til højre for søgefeltet finder du 'Hello Your Account' eller 'Sign in'.

Hold pilen henover, uden at klikke, så en liste med muligheder kommer frem. På listen finder du 'Manage Your Content and Devices' - Klik på den.

Du vil blive bedt om at logge på med dine Amazon-informationer, hvorefter du føres du til en side med følgende overskrifter - 'Your Content', 'Your Devices' og 'Settings'.

Klik på 'Settings' og scroll ned til overskriften 'Personal Document Settings'

Her finder du 'Approved Personal Document E-mail List'. På det blå link 'Add a new approved email address' skal du tilføje @riidr.com.

OBS: Det er vigtigt, at du ikke skriver noget foran @'et. Ellers vil bøgerne ikke komme frem til din Kindle. Derudover skal din Kindle være på WIFI for at modtage bøgerne.

Stadig under 'Personal Document Settings' finder du også 'Send-to-Kindle E-mail Settings'. Her står din Kindle e-mail angivet. Den minder om din egen, men slutter med @kindle.com.

Kopier e-mail adressen og gå til Politiken Books' hjemmeside www.politikenbooks.dk.

Klik på 'Konto' i øverste højre hjørne, vælg 'Konto' og vælg nu 'Send til min Kindle'.

Her skal du sætte din Kindle e-mail ind og klikke på 'Gem'.

Du er nu klar til at sende dine e-bøger til din Kindle, hvilket du gør på følgende måde:

1.Gå til dit bibliotek hos Politiken Books

2. Når du klikker på en af dine bøger, vil du få en liste frem med muligheden: 'Send til Kindle'.

3. Tryk på 'Send til Kindle' på de e-bøger du vil sende til din Kindle. Herefter dukker der et vindue op, og hvis det virker, ser du et billede ligesom det nedenfor.

E-bogen er nu blevet sendt til din Kindle, og efter nogle minutter vil du kunne se den på din Kindle.

NB. Funktionen virker kun på vores hjemmeside www.politikenbooks.dk og er ikke understøttet på ældre versioner af Internet Explorer.