Skift betalingskort hos Politiken Books

Har du fået et nyt betalingskort? Her kan du læse om hvordan du opdaterer du dine betalingsoplysninger hos Politiken Books.

1) Log ind på Politikenbooks.dk og tryk på 'Konto' i øverste højre hjørne og vælg 'Konto' på listen, der kommer frem:

2) Under dine personlige oplysninger finder du menupunktet 'Betaling'. Klik på det:

3) Under felterne med dine betalingsoplysninger finder du en 'Slet'-knap, som du skal klikke på.

3) Nu er dine betalingsoplysninger slettet.
Dine nye betalingsoplysninger kan først tilføjes i forbindelse med at du gennemfører dit næste køb hos Politiken Books, hvor du vil blive bedt om at indtaste dine betalingsoplysninger.

God læsning!