Hvordan køber jeg et gavekort til politikenbooks.dk?

Hos Politiken Books kan du købe gavekort til en værdi af 50, 100, 150, 200, 250, 300, 400, 500 eller 1.000 kr.

Vælg det ønskede beløb og læg gavekortet i din indkøbskurv. Gå derefter til kassen og gennemfør dit køb af gavekortet.

Når du køber et gavekort hos Politiken Books får du tilsendt et gavekort med en kode via email. Dette kan indløses for det pågældende beløb ved fremtidige køb på vores hjemmeside. Du kan selv bruge gavekortet eller du kan give det i gave ved enten at videresende mailen eller printe det ud.

Gavekortet bliver sendt til den e-mailadresse, der er tilknyttet den pågældende Politiken Books konto, som købet foretages fra.

Et gavekort udløber 1 år efter købsdatoen.

Du kan se vores udvalg og købe et gavekort her.