Sådan logger du ind hos Politiken Books

Politiken Books benytter det fælles Medielogin, som også bruges på andre hjemmesider med tilknytning til JP/Politikens Hus. Læs mere om Medielogin her

Første gang du logger ind på Politiken Books, kan du møde følgende scenarier:

Eksisterende 'Politiken Books-kunde' uden Medielogin:

Indtast din nuværende Politiken Books-adgangskode og vælg en adgangskode til dit Medielogin - det må gerne være den samme. Vi sender dig herefter en mail, så du kan bekræfte din e-mail. Klik på linket i mailen og du bliver logget ind automatisk. Din tidligere Politiken Books-profil (bibliotek, bogmærker, samlinger m.m.) overføres automatisk. Fremadrettet logger du ind med din nye angivne adgangskode. Log ind nu

Eksisterende 'Politiken Books-kunde' med tilknyttet Medielogin:

Har du et Medielogin tilknyttet din e-mailadresse vil du blive gjort opmærksom på dette når du logger ind med din eksisterende 'Politiken Books-konto'. Du vil derfor blive bedt om fremadrettet at bruge dit Medielogin for logge ind på Politiken Books. Din tidligere Politiken Books-profil (bibliotek, bogmærker, samlinger m.m.) overføres automatisk. Log ind nu

Har du glemt din adgangskode gå til Medielogin.dk.

Ny Politiken Books kunde:

Opret en profil her