Hvordan bruger jeg en rabatkode?

For at bruge en rabatkode, skal du indløse den på Politikenbooks.dk.

Dette kan du gøre ved at trykke på 'Konto' i øverste højre hjørne og vælge 'Indløs rabatter' på den liste med muligheder der kommer frem.

Når du har indtastet koden, skal du trykke på 'Indløs' og herefter vil rabatten blive tilføjet til din profil, og kan bruges i forbindelse med køb af din bog fra DSB.
Rabatten vil automatisk dukke op, når du har valgt din DSB-bog, og går til kassen.
Tjek at rabatten står markeret og at prisen er reduceret korrekt, før du gennemfører bestillingen.