Jeg har glemt min adgangskode - hvad gør jeg?

Hvis du har har glemt din adgangskode, kan du nulstille den ved at klikke på 'Glemt kodeord?' på vores log-ind side. Herefter indtaster du den e-mailadresse, som du brugte til at oprette dig med, og så sender vi et link, hvor du kan vælge en ny adgangskode og få adgang til din konto med det samme.

Hvis du ønsker at skifte din nuværende adgangskode, kan du gøre det under dine personlige oplysninger på Riidrs hjemmside. Du finder dem ved at klikke på 'Konto' i øverste højre hjørne. Klik på 'Konto', på den liste, der kommer frem.

På siden med dine personlige oplysninger finder du menupunktet 'Skift adgangskode'

Indtast din nværende adgangskode, samt den du ønsker, at skifte til og slut af med at klikke på 'Skift adgangskode' for at gemme din nye kode.