Læs e-bøger på din iPad og iPhone

Politiken Books har en gratis applikation til iOS enheder, dvs. en applikation til iPad eller iPhone, hvor du kan læse og købe e-bøger.

Politiken Books applikationen hentes ved at åbne AppStore på din iPad eller iPhone. Skriv 'Politiken Books' i søgefeltet og download den gratis applikation. Eller tryk på billedet:

Når applikationen er hentet, skal du logge ind med dit brugernavn og adgangskode, hvorefter skærmbilledet på en iPad vil se sådan ud:

Hvis du allerede har købt bøger på Politiken Books' hjemmeside vil de selvfølgelig dukke op, når du logger ind i applikationen.

Sådan køber du en e-bog

Tryk på de tre streger i øverste venstre hjørne for at komme til menuen

Vælg 'Søg' og indtast den bog, du ønsker at købe. Vælg også om det skal være e-bog eller lydbog, der skal søges efter.

Billede_1.jpg   billede_2.jpg    Billede_3.jpg

Tryk på den valgte bog for at få den vist i markedet.
Klik på 'Køb e-bogen', og bekræft købet ved at indtaste dit Apple-ID.

Alternativt kan du også købe bogen på Politiken Books' hjemmeside, hvor priserne som regel er lavere end i app'en.

Når købet er gennemført vil bogen automatisk blive lagt ind i dit bibliotek i applikationen.
Dukker bogen ikke op med det samme, så prøv at synkronisere biblioteket. Det gør du ved at sætte din finger midt på skærmen i biblioteket. Træk fingeren ned langs skærmen og giv slip, når der i toppen af skærmen står 'Slip for at synkronisere'.

Rigtig god læselyst!