Læs dine e-bøger i iBooks

Det er let at læse de e-bøger, du har købt hos Politiken Books, i iBooks. Her er alt du skal gøre:

1. Log ind på Politiken Books' hjemmeside på din iOS-enhed (iPad eller iPhone). Du kan også følge dette link.

2. Når du er logget ind, så gå til dit bibliotek. Tryk på forsidebilledet af den e-bog, du ønsker at læse i iBooks, og vælg 'Download' på listen, der kommer frem.

1.jpg           2.jpg

3. Nu kommer der en side frem hvor du kan se din ePub-fil og vælge at åbne den i iBooks ved at trykke på 'Åbn i iBooks'.

Du vil nu blive ført over i iBooks, hvor du kan læse din e-bog. God fornøjelse.