Overfør e-bøger til Nook

Dette er en guide til at overføre e-bøger til Nook e-reader.

Du kan enten vælge at overføre ePub e-bog via programmer som Adobe Digital Editions (ADE), eller overføre dem manuelt til enheden.

Overfør vha. Adobe Digital Editions

• Har du ikke allerede Digital Editions installeret? Download Digital Editions her.
  • Download ePub fil fra dit Riidr bibliotek (husk hvor, på computeren, du gemmer e-bogen)
  • Nu skal du overføre e-bogen til Digital Editions. Dette kan du gøre ved at trykke på 'File', øverst til venstre, og derefter vælge 'Add to Library'.

• Når du har tilføjet e-bogen til ADE, skal du blot tilslutte din Nook via USB-ledning.
  • Da vil du kunne se Nook i menuen til venstre.
  • Herefter kan du overføre e-bogen ved at 'drag and drop' e-bogen til Nook-ikonet (dvs. klik på e-bogen og mens du holder muse-knappen nede, skal du føre bogen over, så musen er hen over Nook-enheden i venstre menu - derefter skal du blot slippe musen og e-bogen er øverført).

Herefter er e-bogen overført til din Nook.

Hvis dette ikke fungerer, kan du altid tilslutte din Nook til din computer via USB og overføre direkte.

• Tilslut Nook til computer via USB-ledning
  • Find din bog i mappen 'Overførsler' på computeren
  • Højreklik på bogen og vælg 'Kopier'
  • Åben nu 'Denne computer'
  • Find mappen med Nook - åben denne ved at dobbeltklikke med musen
  • Nu kan du se mappen 'My Documents' på din Nook - gå ind i denne mappe
  • Højreklik på musen og vælg 'Sæt ind'
  • Derefter er det blot at frakoble USB-ledningen, og søge efter nyeste e-bøger på din Nook under 'My Library'

God læsning!