Kan jeg ændre baggrundsbelysningen, så jeg kan læse om aftenen?

Når du er ved at læse en e-bog, så kan du let ændre baggrundsbelysningen, så du for eksempel kan læse i mørke uden at genere den, du deler seng med. Her er hvad du skal gøre, når du er i gang med din e-bog.

1. Tryk på skærmen for at se menuen
  2. I den nederste del af skærmen trykker du på ikonet med sol og måne
  3. Tryk på "Aftenlæsning" i Android applikation, når du vil læse om aftenen.