Hvordan opretter jeg en bruger hos Politiken Books?

Hos Politiken Books benytter vi Medielogin til at logge ind med.

Ønsker du at oprette en profil hos Politiken Books, skal du derfor gå til Politikenbooks.dk og klikke på 'Log ind' i øverste højre hjørne og vælge 'Log ind' på listen der kommer frem.

Du bliver nu sendt til Medielogin.dk.

Har du allerede et Medielogin skal du indtaste din email og adgangskode her, hvorefter du bliver sendt tilbage til Politikenbooks.dk

Har du ikke et Medielogin i forvejen skal du vælge 'Opret' og udfylde felterne med de relevante oplysninger. Du vælger selv din adgangskode.
Accepter betingelserne og klik på 'Opret Medielogin'.
Nu vil du få tilsendt en email med et link til at aktivere og bekræfte dit medielogin. Klik på linket, og så bliver du sendt tilbage til Politikenbooks.dk, hvor du nu er klar til at købe dine e-bøger og lydbøger.