Hvordan kan jeg ændre min adgangskode?

Du kan altid ændre din adgangskode under dine personlige indstillinger på Politiken Books' hjemmeside.

Klik på 'Konto' i øverste højre hjørne og vælg 'Konto' på listen der kommer frem. Du bliver nu sendt til en side med dine personlige oplysninger.
Klik på 'Gå til Medielogin.dk for at ændre dine brugeroplysninger' - her kan du nulstille din adgangskode.

Er du ikke logget ind, kan du også klikke på 'Glemt adgangskode?' i forbindelse med at du vil logge ind.