Hvordan kan jeg ændre min adgangskode?

Du kan altid ændre din adgangskode under dine personlige indstillinger på Politiken Books' hjemmeside.

Klik på 'Konto' i øverste højre hjørne. Vælg igen 'Konto' og klik på 'Skift Adgangskode'.

Du kan nu nulstille din adgangskode ved at klikke på 'nulstille den her', hvorefter du bliver gjort opmærksom på at du allerede er logget ind. Du kan nulstille koden ved at indtaste din email og klikke på kassen 'Nulstil min adgangskode'

Er du ikke logget ind, kan du også klikke på 'Glemt adgangskode?' i forbindelse med at du vil logge ind.