Vil jeg altid kunne finde min købte e-bog på Politikenbooks.dk?

Du vil altid være i stand til at hente dine e-bøger fra Politiken Books igen. Om du downloader dem via Politikenbooks.dk eller via Politiken Books applikationerne til Apple-enheder eller Android spiller ingen rolle. Dvs. du kan altid downloade e-bøgerne igen fra Politiken Books, såfremt du skulle have brug for det.

Du bør være opmærksom på at e-bøger beskyttet med Adobe DRM max. kan downloades 5 gange. Derudover skal en DRM-beskyttet bog downloades senest 60 dage efter købet. Herefter udløber downloadlinket.

E-bøger beskyttet med Adobe DRM skal åbnes med et personligt Adobe ID. Har du spøgsmål til, hvordan man opretter et Adobe ID skal du klikke her.