Installér Adobe Digital Editions på din computer

For at læse e-bøger på din computer skal du bruge et læseprogram. Hos Politiken Books anbefaler vi det gratis program Adobe Digital Editions.

Nedenfor kan du se, hvordan du nemt og hurtigt installerer programmet.

1. Installér Adobe Digital Editions

Download Adobe Digital Editions ved at trykke her.

Adobe Digital Editions er et gratis program fra Adobe.

2. Følg installationens anvisninger

Installationen går nu i gang, og standard indstillingerne kan uden problemer benyttes. Du vil se skærmbilleder som disse:

Programmet foreslår, at det bliver gemt på dit c-drev, hvilket du sagtens kan gøre. Tryk herefter på 'Install' og installationen går i gang.

3. Installationen er færdig

Når installationen er færdig kommer dette skærmbillede:

Tryk på 'Close' for at lukke installationen. Adobe Digital Editions åbner nu automatisk på din computer.

4. Adobe Digital Editions

Når programmet er installeret ser det således ud:

5. Læs e-bøger i Digital Editions

Du kan nu gå til dit bibliotek på Politikenbooks.dk og downloade dine e-bøger. Når de er blevet downloadet, finder du dem i mappen 'Overførsler' på din computer. Højreklik på en bog og vælg 'Åbn med' og vælg Adobe Digital Editions.

Du kan også tilføje bogen direkte til Adobe Digital Editions ved at klikke på 'File' i øverste venstre hjørne og vælge 'Add to Library'.

Når det er gjort kommer der en boks frem, hvor du skal vælge overførsler, da du lige har downloadet filen med e-bogen. Derefter finder du navnet på den rigtige e-bog og klikker på den. Tryk herefter "Add".

Så snart du har trykket "Add", vil e-bogen være gemt i dit bibliotek og ligge klar til du skal læse den.

Har du en e-reader, så find guiden til, hvordan du overfører dine indkøbte e-bøger til din e-læser her.