Opret et Adobe ID

For at kunne læse DRM-beskyttede e-bøger på din computer skal du oprette et Adobe ID. Følg vejledningen nedenfor.

1. Følg dette link og tilmeld dig Adobe ved at udfylde felterne.

2. Udfyld felterne.
Husk din e-mailadresse og din adgangskode, da du skal bruge dem til at læse dine e-bøger senere.

3. Tryk ”Tilmeld dig”, hvorefter der kommer en side, som siger, at dit Adobe ID er oprettet.

4. Sidste skridt er at installere programmet Adobe Digital Editions på din computer, så du kan downloade dine DRM-beskyttede e-bøger til din computer. Se vejledningen her.