Installér Adobe Digital Editions på din Mac computer

For at læse e-bøger på din computer skal du have det gratis program Adobe Digital Editions.

Nedenfor kan du se, hvordan du nemt og hurtigt installerer programmet Adobe Digital Editions.

Hvis du læser e-bøger der er beskyttet med DRM skal du også oprette et Adobe ID.

Har du ikke et Adobe ID, så find vejledningen til at oprette et Adobe ID her.

1. Installér Adobe Digital Editions

Download Adobe Digital Editions ved at trykke her.

Adobe Digital Editions er et gratis program fra Adobe.

2. Følg installationens anvisninger

Installationen går nu i gang, og standard indstillingerne kan uden problemer benyttes. Du vil se skærmbilleder som disse:

Dobbeltklik for at starte installationen.

Klik på fortsæt for at erklære dig enig. Når det er gjort vil du blive bedt om at indtaste det kodeord, som du bruger til at logge ind på din PC.

Programmet foreslår, at det bliver gemt på disken Macintosh HD, hvilket du sagtens kan gøre. Tryk herefter på 'Install' og installationen går i gang.

3. Installationen er færdig

Når installationen er færdig kommer dette skærmbillede:

Tryk på 'Close' for at lukke installationen. Adobe Digital Editions åbner automatisk på din computer.

4. Adobe Digital Editions

Når programmet er installeret ser det således ud:

5. Læs e-bøger i Digital Editions

Du kan nu gå til dit bibliotek på Politikenbooks.dk og downloade dine e-bøger. Når de er blevet downloadet, kan du tilføje dem til Adobe Digital Editions ved at trykke på "File" oppe øverst i højre side og derefter vælge "Add to Library".

Når det er gjort kommer der en boks frem, hvor du skal vælge overførsler, da du lige har overført filen med e-bogen. Derefter finder du navnet på den rigtige e-bog og klikker på den. Tryk herefter "Add".

Så snart du har trykket "Add", vil e-bogen være gemt i dit bibliotek og ligge klar til du skal læse den.

Har du en e-reader, så find guiden til, hvordan du overfører dine indkøbte e-bøger til din e-læser her.