Hvordan åbner jeg e-bøger beskyttet med DRM?

Her kan du en komplet guide til, hvordan du åbner dine DRM-beskyttede e-bøger i Adobe Digital Editions.

Adobe Digital Editions

Start med at downloade programmet Adobe Digital Editions:

Klik her for at følge vores guide til PC.

Klik her for at følge vores guide til MAC.

Opret et Adobe ID (se vores guide til hvordan du opretter et Adobe ID)

Verificer dit Adobe ID med Adobe Digital Editions:

Log ind på din Politiken Books-profil og gå til dit bibliotek. Klik på den DRM-beskyttede e-bog og klik herefter på "Download".

Når e-bogen er downloadet og ligger på din PC/MAC, skal du højreklikke på den og vælge 'Åbn med' -> Adobe Digital Editions. Herefter åbnes Adobe Digital Editions, hvor du vil blive bedt om at indtaste dit Adobe ID, samt det password du oprettede sammen med dit Adobe ID. Når du har indtastet disse, skal du trykke på "Authorize".

Når dit Adobe ID er autoriseret, vil du få denne besked:

Så snart du trykker på "OK" vil din Adobe DRM-beskyttede e-bog automatisk åbne op på forsiden, og så er du klar til at læse.

Hvis du ønsker at deautorisere dit Adobe ID, skal du gå ind i Adobe Digital Editions og trykke på:

PC: CTRL+Shift+D

MAC: Cmd+Shift+D

Herefter vil du se lignende bokse, hvori du bliver spurgt, om du ønsker at deautorisere dit Adobe ID. Klik på "Erase Authorization" og vælg herefter "OK"

Rigtig god læselyst!