Hvor kan du høre din lydbog?

Så snart du har gennemført købet af din lydbog, vil du kunne downloade den til din computer fra dit bibliotek på www.politikenbooks.dk.

Derudover kan du også downloade og afspille din lydbog direkte i dit bibliotek i vores Politiken Books- applikation til iPad, iPhone og Android-enheder. Når du har gennemført købet af lydbogen, ligger den under 'Bibliotek' i applikationen.

Tryk let på forsidebilledet af lydbogen for at downloade den. Husk, at det er vigtigt, at du har en god og stabil netforbindelse, mens du downloader lydbogen.
Når bogen er downloadet, kan du starte afspilningen ved igen at trykke på den.