Kan lydbøger afspilles i Politiken Books-applikationen til iPad, iPhone og Android?

Ja, lydbøger kan afspilles i Politiken Books' applikation til iPad, iPhone og Android-enheder.

Log ind med samme emailadresse og adgangskode som på Politiken Books' hjemmeside
Da vil du se lydbogen klar til download
Tryk let på forsiden af din lydbog, så går downloadprocessen i gang

Når lydbogen er downloadet, kan du åbne og afspille den ved igen at give forsiden et let tryk.

Vær opmærksom på at lydbøger er tungere filer end e-bøger. De er derfor også mere fintfølende, når det kommer til downloadprocessen. For at downloade dem, skal du derfor sikre dig, at din netforbindelse er god og stabil mens du downloader.