Søg, overstreg og notér med Politiken Books applikationer.

Når du læser i vores applikationer, kan du søge efter ord eller sætninger i dine e-bøger, du kan overstrege de steder, du synes er ekstra interessante, og du kan notere, mens du læser.

"Søge"-funtionen finder du ved at trykke midt på skærmen. Så dukker indstillingsmuligheder frem. Du skal trykke på det billede, der forestiller en lup.

Skriv det ord eller den sætning du vil søge efter

Når du har søgt efter et ord, vil der dukke nogle resultater frem, og du kan vælge det, du mener er mest relevant for din søgning.

"Overstregning" (også kaldet "markering"), fungerer ved, at man holder en finger inde på et ord et par sekunder, hvorefter der kommer to runde cirkler frem. Tryk på den ene cirkel og træk så cirklen hen, så den dækker al det tekst, du ønsker markeret. I det øjeblik et ord er markeret, vil der komme en sort boks frem hvori der står "Markering". Tryk først på denne knap, når hele den ønskede tekst er markeret.

"Noter": Tryk på den markerede tekst og vælg "Note". Tryk på boksen og skriv dine tanker til det du læser.

Find dine noter sammen med dine bogmærker. Du finder bogmærkerne ved at gå ind under den ønskede bog. Her klikker du på ikonet af den åbne bog nederst i venstre hjørne. Herefter bliver du sendt videre til dine bogmærker for den givne bog.

Du kan til enhver tid slette dine markeringer og noter. Dette kan gøres på 2 måder:

Den ene måde, er at trykke på den markerede tekst, når du er ved at læse bogen og vælge "Slet".

Den anden måde, er at finde noten i "Bogmærker" og holde fingeren nede på noten indtil en rød cirkel med en hvid streg dukker op. Tryk på den og tryk derefter på 'Slet'.