Kan jeg slette e-bøger fra mit bibliotek i Politiken Books applikation?

E-bøger købt hos Politiken Books, som ligger i Politiken Books applikationen, bliver aldrig slettet helt fra din konto, men du kan slette e-bøger på din lokale enhed i applikationen. På den måde kan du bedre holde styr på, hvilke e-bøger du i øjeblikket læser.

Du sletter e-bøger i Politiken Books applikationen ved at trykke og holde fingeren på en titel. En række muligheder vil dukke op, og du vælger herefter 'Slet fra enhed'.

Når du har trykket på 'Slet fra enhed' vil e-bogen stadig ligge i dit bibliotek med en sky på forsiden. Hvis du ønsker at downloade bogen på enheden igen, kan du blot give forsidebilledet et let tryk, hvorefter downloadningprocessen går i gang.

NB. Vælger du 'Slet fra konto' vil den slettede bog ikke længere være synlig i dit bibliotek.
Kommer du til at slette fra konto ved en fejl, kan du skrive til support@politikenbooks.dk og så finder vi den frem til dig igen.
At slette en bog fra konto er ikke ensbetydende med at købet er annulleret.