Kan jeg ændre baggrundsbelysningen, så jeg kan læse om aftenen?

Når du er ved at læse en e-bog, så kan du let ændre baggrundsbelysningen, så du for eksempel kan læse i mørke uden at genere den, du deler seng med. Her er hvad du skal gøre, når du er i gang med din e-bog.

iPad og iPhone:

1. Tryk på skærmen for at se menuen
  2. I øverste højre hjørne skal du trykke på ikonet 'Aa'
  3. Tryk på det tema du ønsker bogen i - Sort, når du vil læse om aftenen. Eller vælg 'Sepia', hvis du ønsker en knap så skarp hvid baggrund.

Baggrund-hvid.png  Baggrund-sort.png  Baggrund-sepia.png