Glemt adgangskode?

Har du glemt din adgangskode eller ønsker du et nyt, kan du trykke på Glemt adgangskode? i forbindelse med login-processen. Du vil blive bedt om at indtaste din mailadresse - indtast den mailadresse, du er oprettet hos Politiken Books med.

Du vil derefter modtage en e-mail med instruktioner til, hvordan du skifter din adgangskode. Mailen vil indeholde et link, du skal følge for at indtaste din nye adgangskode.

Nu er din adgangskode er opdateret, og du kan igen logge på Politiken Books.

God læsning.