Hvordan læser jeg mine e-bøger fra min Politiken Books profil på min Android?

Hvis ikke du allerede har hentet den gratis Politiken Books applikation til Android, så kan den hentes her.

For at læse dine e-bøger fra dit Politiken Books bibliotek på din Android enhed, skal du gøre følgende:

1. Log ind med samme login-oplysninger som på politikenbooks.dk
  2. Når du er logget ind skal du gå til 'Arkiv' eller 'Archive'
  3. Tryk da på den e-bog du ønsker at læse - og så er du i gang

Vores Android applikation er stadigvæk på et tidligt stadie, så den væsentligste funktionalitet er læseren i applikationen, hvor vi har fokuseret på evnen til at læse både ePub og PDF filer.

Vi arbejder på mange flere funktionaliteter, og glæder os til at gøre det endnu lettere at læse danske og engelske e-bøger på Android.