Hvordan opsiger jeg et abonnement hos Politiken Books?

For at opsige dit abonnement skal du gøre følgende:

Log ind på Politiken Books' hjemmeside www.politikenbooks.dk.
I øverste højre hjørne skal du klikke på 'Konto' og derefter vælge 'Konto' på listen med muligheder, der kommer frem.

Du kommer nu ind til dine personlige oplysninger, hvor du skal klikke på menupunktet 'Abonnementer'

Her finder du alle oplysninger omkring dit nuværende abonnement, og ønsker du at opsige det, finder du også muligheden her

Klik på 'Opsig abonnement' og bekræft. at du ønsker abonnementet opsagt.