Hvordan kan jeg se om min e-bog er ved at blive sendt til min Kindle?

Når du, fra dit Politiken Books-bibliotek, har sendt en e-bog til din Kindle, kan der gå nogle minutter, før den dukker op på din Kindle.

Før du kontakter os, for at høre om det virker, kan du se om bogen er på vej til at blive leveret, ved at logge ind på dine Kindle Personal Document Settings hos Amazon.
Under 'Your Content' -> 'Books' skal du se vælge 'Pending Deliveries'

Her kan du se, om din bog er på vej til din Kindle. Dukker bogen op, har konverteringen virket fint, og bogen vil blive leveret inden for et par minutter, eller næste gang din Kindle igen er på Wifi.