Virker "Send til min Kindle" for alle e-bøger?

Her kan du læse en kort guide til, hvordan du sikrer dig, at du kan sende e-bøger fra Politiken Books til din Kindle.

 

Som tommelfingerregel kan bruges, at kun danske e-bøger kan sendes til din Kindle. Engelske e-bøger kan ikke. Dette skyldes, at e-bøger beskyttet med Vandmærke godt kan læses på Kindle, mens e-bøger beskyttet med Adobe DRM ikke kan. De e-bøger du skal undgå er derfor e-bøger beskyttet med Adobe DRM.

 

Det er ikke muligt at læse e-bøger beskyttet med Adobe DRM på Amazon Kindle, og derfor kan du heller ikke benytte vores "Send til Kindle" funktion med bøger, der er beskyttet med Adobe DRM. Til gengæld kan du, inde på en bestemt genre, nemt sortere efter bøger, der kan læses på din Kindle, så du ikke behøver være i tvivl.

Vælg en bestemt genre og markér boksen ud for 'Kan læses på Kindle'. Du vil nu kun blive præsenteret for de bøger, inden for den valgte genre, der kan læses på Kindle.

 

Kindle-kan-sendes-til-kindle.png

 

 

Her kan du se, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger efter en bestemt e-bog på Politiken Books:

Undgå Adobe DRM beskyttede e-bøger

Det er forlagene, der bestemmer over beskyttelsen på de bøger de sælger, og langt de fleste danske e-bøger er beskyttet med vandmærke, mens alle de engelske og meget få danske e-bøger er beskyttet med Adobe DRM.

 

image

 

E-bøger beskyttet med Adobe DRM, kan læses i Politiken Books apps og på e-læsere, der understøtter Adobe Reader Mobile (Sony, Pocketbook, Kobo). Men Adobe DRM e-bøger kan ikke læses i hverken iBooks eller på Kindle. Derfor vil du opleve at disse valgmuligheder er streget ud på den enkelte bogs side.

 

Ikke-til-kindle.jpg

Ind i mellem vil der være vandmærke beskyttede e-bøger, der ikke kan sendes til Kindle. Det kan skyldes, at de indeholder mange billeder, hvilket gør filen for tung, eller der kan mangle noget kode i filen, der gør det muligt at sende bogen til Kindlen.

I de tilfælde vil det kun være Kindle, der er streget over.

I så fald kan e-bogen overføres manuelt til Kindle - se hvordan i vores guide.

 

For-stor-til-send-til-kindle.jpg

 

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning