Hvordan virker Politiken Books' indkøbskurv?

Du kan tilføje bøger til din indkøbskurv ved at klikke på 'Læg bogen i indkøbskurv'

Herefter får du mulighed for at se indkøbskurven eller gå til kassen.

Når du er inde på siden med din indkøbskurv, kan du 'Gå til kassen', hvis du ønsker at betale for din bog.
Du kan også vælge 'Fortsæt med at købe', såfremt du ønsker at lægge flere bøger i kurven.

Når du er gået til kassen skal du klikke på 'Køb' for at gennemføre dit køb eller gå 'Tilbage til indkøbskurv' hvis du ønsker at foretage ændringer i dit køb eller tilføje flere bøger til indkøbskurven.