Skift betalingskort hos Politiken Books

Har du fået et nyt betalingskort?
Her ser du, hvordan du opdaterer dine betalingsoplysninger hos Politiken Books.

1) Log ind på Politikenbooks.dk, tryk på 'Konto' i øverste højre hjørne og vælg 'Konto' på listen, der kommer frem:

2) Under dine personlige oplysninger finder du menupunktet 'Betaling'. Klik på det:

3) Under felterne med dine betalingsoplysninger finder du en 'Slet'-knap, som du skal klikke på.

3) Nu er dine betalingsoplysninger slettet.

Dine nye betalingsoplysninger kan tilføjes i forbindelse med, at du gennemfører dit næste køb hos Politiken Books. I den forbindelse vil du blive bedt om at indtaste dine betalingsoplysninger.

God læsning!