Hvordan indløser jeg et gavekort til politikenbooks.dk?

Har du modtaget et gavekort til Politiken Books skal du indløse det under 'Rabatter' på siden med dine personlige indstillinger.

Indtast koden i feltet til rabatkoden og klik på 'Indløs', hvorefter gavekortets beløb tilføjes til din balance.

Når du herefter foretager køb på vores hjemmeside, vil din balance altid blive brugt først. Og i forbindelse med køb vil du kunne se, hvad din balance vil være efter dit køb.

Gavekort gælder 1 år fra købsdatoen, men du behøver selvfølgelig ikke bruge hele dit gavekort på en gang, og du kan altid se på din balance, hvor meget der er tilbage af dit gavekort.

Hvis du selv vil give et gavekort til Politiken Books, kan du se vores udvalg, der starter helt ned fra 50 kr.