Hvordan køber jeg et gavekort til politikenbooks.dk?

Hos Politiken Books kan du købe gavekort til en værdi af 50, 100, 150, 200, 250, 300, 400, 500 eller 1.000 kr.

Vælg det ønskede beløb og læg gavekortet i din indkøbskurv. Gå derefter til kassen og gennemfør dit køb af gavekortet.

Når du køber et gavekort hos Politiken Books, får du tilsendt et gavekort med en kode via email.
Gavekortet bliver sendt til den e-mailadresse, der er knyttet til den pågældende Politiken Books-konto, som købet foretages fra.

Koden fra gavekortet skal indløses på Politiken Books' hjemmeside, hvorefter beløbet bliver lagt ind som en balance, som kan bruges i forbindelse med køb.

Brug selv gavekortet, eller giv det som en gave ved enten at videresende mailen eller printe det ud.

Et gavekort udløber 1 år efter købsdatoen.

Du kan se vores udvalg og købe et gavekort her.