Hvordan bruger jeg en rabatkode?

For at bruge en rabatkode skal du indløse den på www.politikenbooks.dk.

Det kan du gøre ved at trykke på 'Konto' i øverste højre hjørne og vælge 'Indløs rabatter' på den liste med muligheder, der kommer frem.

Når du har indtastet koden, skal du trykke på 'Indløs' og herefter vil rabatten blive tilføjet til din profil, og kan bruges i forbindelse med fremtidige køb på Politiken Books' hjemeside

Rabatten vil automatisk dukke op, når du har valgt din bog og går til kassen.
Tjek, at rabatten står markeret, og at prisen er reduceret korrekt, før du gennemfører bestillingen.