Hvorfor er der priser på nogle bøger?

Hos Politiken Books har vi alle de bøger, forlagene udgiver digitalt - også dem, de ikke vil have med streaming endnu. Disse titler kan købes stykvis til de angivne priser, mens de bøger, der er i streaming-udvalget vil have beskeden 'Tilføj til dit bibliotek'.

De bøger, der er en del af streaming-udvalget har et ikon på forsidebilledet af bogen.
Ikonet forestiller en mobil med et wifi-signal

Efter tilmelding til Politiken Books Streaming-abonnementet, er det muligt at logge ind i Politiken Books app'en.
Ved at trykke på de tre streger i øverste venstre hjørne, kommer en menu frem.
I bunden af menuen står der 'Shop' og 'Streaming'. Sættes prikken over til 'Streaming', vil der kun blive vist bøger, der er tilgængelige i streaming-abonnementet.

God fornøjelse!