Sådan logger du ind hos Politiken Books

Politiken Books benytter det fælles Medielogin, som også bruges på andre hjemmesider med tilknytning til JP/Politikens Hus. Læs mere om Medielogin her

Første gang du logger ind på Politiken Books, kan du møde følgende scenarier:

Eksisterende 'Politiken Books-kunde' uden Medielogin:

Har du allerede en profil hos Politiken Books, men intet medielogin skal du oprette dig hos Medielogin med samme email, som du er oprettet hos Politiken Books med.

Din tidligere Politiken Books-profil (bibliotek, bogmærker, samlinger m.m.) overføres automatisk. Fremadrettet logger du ind med din nye angivne adgangskode. Log ind nu

Du kan også se nærmere her.

Eksisterende 'Politiken Books-kunde' med tilknyttet Medielogin:

Har du allerede et Medielogin tilknyttet din e-mailadresse skal du blot logge ind på politikenbooks.dk. Her vil du blive sendt til Medielogins login-side hvor du kan indtaste din email og adgangskode. Log ind nu

Har du glemt din adgangskode gå til Medielogin.dk.

Ny Politiken Books kunde:

Gå til Politikenbooks.dk og klik på 'Log ind'. Du vil nu blive sendt til Medielogins login-side. Her skal du vælge 'Opret' i øverste højre hjørne, udfylde felterne og oprette dit Medielogin. Du vil få tilsendt en email med et link til at aktivere dit nye Medielogin og når du klikker på linket bliver du automatisk logget ind på Politikenbooks.dk.

Opret dig nu